Detail og Udstillinger

Byggeri af butikker, bådcentre og campingcentre

Nybyggeri, udvidelse og renovering af detailbutikker m.v.

Byggeri af butikker/detailbutikker skal forene mange ønsker. Gode rammer om indkøbsoplevelsen, butiksareal, personalerum, kontor, lager, nem adgang for varer, miljø og energiforbrug mm. Alle disse forhold har HPH Totalbyg erfaring med at forene og få det bedst mulige resultat med.

I byggeriet inddrager vi ikke bare byggeomkostninger, men hele totaløkonomien i materialevalg, detailprojektering og byggemetoder.

Byggerierne er nøje udformet efter formål og udgør fra nogle få hundrede kvadratmeter til store butikker på 3.000 kvadratmeter.

Kvalitet, funktion, indretning og pris er i fokus både under udviklingen af byggeprojektet i dialog med bygherre og under byggeriet. Det er en af grundene til, at bygherrer, herunder kædekontorer, igen og igen har valgt HPH Totalbyg til at opføre deres byggerier.

 

 

 

Brug vores erfaring til at få det rigtige projekt

Brug os fra de første byggetanker og streger på papiret. Vi tager gerne en grundig snak om udformning, tidsfrister og lignende og kommer med konstruktive forslag. I samarbejde finder vi frem til den mest optimale udformning, uden at I skal gå på kompromis med ønsker og krav.

Vi er med hele vejen - lige fra de første byggetanker, tegningsudkast, placering og myndighedsbehandling og videre til projektering og selve byggeriet. Og vi arbejder med byggeri af butikker/detailbutikker over hele Danmark, så hvad enten I skal bygge i Østjylland/Aarhus, Jylland, Fyn eller København/ Sjælland, så er vi klar.

HPH Totalbyg A/S er specialist på området og har opført detailbutikker over hele landet.

 

Kontakt HPH Totalbyg og få rådgivning og tilbud vedrørende:

  • Møbelbutik
  • Supermarked
  • Discountbutik
  • Udstilling
  • Udvalgsvarebutik
  • Cykelforretning
  • Båd Center
  • Camping Center
  • Box butik
  • Havecenter

 

Et professionelt team, der bygger med hjertet

HPH Totalbyg A/S har egen tegnestue, dygtige projektledere og håndværkere inden for en række fag, herunder murer, tømrer, aut. jord og beton, aut. vvs og konstruktører. Alle medarbejdere er engagerede og arbejder med høj faglighed. Det sikrer et højt kvalitetsniveau, hver gang vi bygger butikker, bådcentre og campingcentre m.v.

 

Kontakt os

 

 

 

 

HPH TOTALBYG A/S ER SPECIALISTER I INDUSTRIBYGGERI

HPH Totalbyg A/S har over 30 års erfaring med totalentreprise indenfor: Industribyggeri, erhvervsbyggeri og halbyggeri/produktionshaller m.v., og vi har udført mere end 1500 byggeprojekter. Det er bygherres garanti for professionel sparring og kvalitetsbyggeri. HPH Totalbyg A/S beskæftiger ca. 120 medarbejdere fordelt på jord og kloak, beton, tømrere, vvs, ventilation, konstruktører, samt salgs- og projektledere.