Blue line -1700 m2 domicil

Blue line - 1700 m2 Domicil

HPH Totalbyg A/S har indgået aftale med Blue Line A/S om opførelse af i alt 1700 m2 nyt domicil, byggeriet opføres i Søften, hvor virksomheden også holder til nu.

HPH Totalbyg byggede også Blue Lines nuværende domicil, men grundet stor vækst og en betydende internationalisering, har Blue Line valgt at bygge et nyt og større domicil blot 500m fra deres nuværende lokation. Blue Line har siden 1986 leveret robuste og gennemtænkte IT-hardware løsninger til krævende miljøer internationalt inden for en bred vifte af brancher. Fra standardprodukter til kundespecifikke løsninger, skabt i tæt samarbejde med deres kunder.

Byggeriet opføres i stålpaneler og forventes færdig i foråret 2023

 

 

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os