Braunstein Taphouse ApS - 600 m2 Community House

Braunstein Taphouse ApS - 600 m2 Community House

HPH Totalbyg A/S har indgået aftale med Braunstein i Køge om opførelse af 600 m2 nyt Community House. 

Bygningen er tegnet af arkitektfirmaet Adept, og den vil have to etager med to lokaler på hver etage. Det er et bæredygtigt, moderne byggeri, som er skabt af materialer der kan genbruges, når huset engang skal tages ned.

Bryghuset Braunstein er et mikrobryggeri beliggende på Køge havn, grundlagt i 2005 af familien Braunstein Poulsen. I 2006 startede bryghuset er mikrodestilleri, hvor der produceres både snaps og whisky.

Bryggeriet som blev opstartet i februar i år forventes færdig i sensommeren 2020.

 

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os