Camping-specialisten ApS - 2.594 m2 campingcenter

Camping-specialisten ApS - 2.594 m2 campingcenter

HPH Totalbyg A/S har indgået aftale med Camping-specialisten.dk ApS, om opførelse af nyt Campingcenter i Silkeborg på i alt 2.594 m2.

Bygningen indeholder udstilling, værksted, pladsværksted, vaskehal, kontor og velfærdsområde. Udover bygningen bliver anlagt ca. 5.900 m2 belægningsareal.

Camping-specialisten er med over 50 års erfaring en af Danmarks førende forhandlere af nye og brugte campingvogne samt campingudstyr.

Med eget værksted kan de udføre alle former for reparationer.

Bygningen opføres i totalentreprise og forventes færdig ved årsskiftet 2019/20.

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os