DK Company - 11.000 m2 Logistikhal

DK Company - 11.000 m2 Logistikhal

HPH Totalbyg A/S har indgået aftale med DK Company om opførelse af 11.000 m2 ny Logistik lagerhal, byggeriet opføres ved siden af deres nuværende kontordomicil på La Cours vej 6, Ikast.
DK Company blev grundlagt i 2001 af Jens Poulsen og virksomheden har udviklet sig til at være en af ​​Europas førende leverandører af mode- og livsstilsmærker til mænd og kvinder.

Koncernen beskæftiger 2.200 medarbejdere inklusive sourcing-kontorer i Fjernøsten og de ansatte i deres egne butikker.

Byggeriet opføres i betonelementer og forventes at færdig i foråret 2022

HPH Totalbyg vinder hidtil største industribyggeri

Med en ordre på 21.100 etagemeter logistikcenter til Sport24 og Sports Group Danmark tager HPH Totalbyg et skridt op ad blandt industribyggerne i Danmark. Projektet er det til dato største for HPH Totalbyg og er vundet i totalentreprise med oprindeligt tre bydende. HPH Totalbyg vandt på pris og erfaring.

Bygherrerne er i vækst og har behov for mere plads. Det skal håndtere Sport24’s online shop og levere ud til deres detailbutikker, mens Sports Group er en engros forretning, der leverer til Sport 24, Sportmaster m.fl.

Det opføres i et nyt industriområde ved Silkeborgmotorvejen ved afkørsel 33 Funder.

-Flaskehalse i leverancerne ses desværre på flere områder i byggeriet, og byggetiden er en vigtig faktor i dette projekt. Men vi var hurtige og fik en god aftale med Give Elementfabrik, så leverancen er sikret hele vejen i projektforløbet, siger salgschef Thomas Lauritzen, HPH Totalbyg.

En stor del af projektet udføres i egenproduktion.

Corona forsinkede beslutningen

-Corona i foråret 2020 fik bygherren til at stoppe op og se, hvad det betød for dem, men vi henter en del af tidstabet med en hurtig og fokuseret byggeproces, og regner med at være færdige til jul, siger bygherrerådgiver Lars Vestergaard, Holstebro Arkitektkontor.  Han fortsætter:

-Vi har i den overordnede skitse lagt rammerne. Inden for dem har HPH bidraget med at optimere byggeriet på flere områder og derefter detailprojekteret det hele med henblik på myndighedsgodkendelsen.

-Fra skitseprojekt til det endelige projekt har vi har haft en god proces med HPH Totalbyg.

Sparring om detailprojektet

Bjarne Jeppesen, CEO i Sports Group Denmark tilføjer:

-Vi indbød tre entreprenører til at byde på opgaven og valgte HPH Totalbyg ud fra bedste pris og erfaring. HPH Totalbyg gav os en god fornemmelse. Derefter har vi haft en dialog om detailprojekteringen og om de forslag, de kom med. De har været en god sparringspartner i processen.

Faktaboks

Bygherre: Sport Group Denmark / Sport 24

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os