Flow padel - 1700 m2 Padelhal

Flow padel -1700 m2 Padelhal

HPH Totalbyg A/S har indgået aftale med Flow Padel ApS om opførelse af i alt 1700 m2 nyt Padelcenter i Galten, med tilhørende lounge og omklædnings faciliteter.

Sporten Padel kom først rigtig til Danmark i 2007 og først et årti senere eksploderede sporten i hele landet, og i starten af 2022, er der over 600 Padel baner registreret i Danmark fordelt blandt danske foreninger og aktører, så man kan kun sige at det er en sportsgren som danskerne for alvor har taget til sig.

Byggeriet opføres i sorte stålpaneler og forventes færdig til udgangen af 2022

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os