Intercargo Scandinavia A/S - 793 m2 tilbygning kontor, køle- og fryselager

Intercargo Scandinavia A/S - 793 m2 tilbygning kontor, køle- og fryselager

HPH Totalbyg A/S har indgået aftale med Intercargo Scandinavia A/S i Hadsten, om opførsel af ny tilbygning på 793 m2 kontor, kølelager og frostlager.

Intercargo Scandinavia A/S er et internationalt transportfirma med en flåde på mere end 300 lastbiler med daglige kørsler i hele Europa. De er specialiseret i transport af produkter, der er afhængige af temperatur, men de tilbyder også løsninger til transport af tørgods, stykgods og full-load

Byggeriet opføres i totalentreprise og vil blive opført i løbet af 2021.

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os