PFP Bordplader - 2000 m2 Produktionshal

PFP Bordplader - 2000 m2 Produktionshal

HPH Totalbyg A/S har indgået aftale med PFP Bordplader om opførelse af 2000 m2 ny produktionshal samt et større belægningsareal på 5000m2 byggeriet opføres i forlængelse af deres nuværende lager/produktionshaller i Kjellerup.
PFP A/S er Skandinaviens ældste og mest erfarne leverandør af bordpladeskrædderi til køkken, bad og øvrige industrier med særlige krav og behov. Selskabet blev stiftet i 1953, og siden starten har god kvalitet, høj faglighed og innovation været omdrejningspunktet for virksomhedens aktiviteter.


Byggeriet opføres i Paneler og forventes at færdig til sommeren 2022

 

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os