Redefined fashion - 4000 m2 Lager

Redefined fashion - Lager 4000 m2

HPH Totalbyg A/S har indgået aftale med REDEFINED FASHION A/S om opførelse af i alt 4000 m2 nyt lager, byggeriet opføres i Ikast, hvor virksomheden også holder til nu .
Redefined Fashion, med domicil i Ikast, Midtjylland, er moderselskabet for 7 stærke mode brands til kvinder: Minus, DESIRES, Peppercorn, BEYOND NOW, Friendtex, ONCE og White And More. Det overordnede værdisæt for koncer­nens brands er bygget på ”Female power”. De feminine og bløde værdier kombineret med en professionel tilgang til business, gør dem til en stærk og anderledes spiller på markedet. Redefined Fashion ejes af Kasper Moeslund, Irena Riberholt Jørgensen og Chalotte Kjær Bruun

 

Byggeriet opføres i stålpaneler og forventes færdig hen over sommeren 2022

 

 

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os