SmartVan A/S - 1750 m2 domicil

SmartVan A/S - 1750 m2 domicil

 

HPH Totalbyg A/S har indgået aftale med SmartVan A/S om opførelse af i alt 1750 m2 nyt Domicil, byggeriet opføres i Støvring, hvor byggeriet kommer til at ligge tæt på hovedvejen.
SmartVan leverer og montere udstyr til varevogne, de har blandt andet egen CNC-maskine, hvor de selv producerer varerumsgulve og panelsider, ligeledes er de førende inden for tyverisikring af varebiler / bilindretning som lastsikring og sidebars mm.

Vi takker for ordren og ser frem til samarbejdet.

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os