Sport Group Denmark og Sport 24 - 21.000 m2 lagerhal

Sport Group Denmark og Sport 24 - 21.000 m2 lagerhal

HPH Totalbyg A/S har indgået aftale med Sport Group Denmark og Sport 24 om opførelse af 21.000 m2 ny fælles Logistik lagerhal med tilhørende kontor i Silkeborg.

Byggeriet opføres ved siden af deres nuværende kontordomiciler ved Funder i Silkeborg.
Sports Group Denmark der er grundlagt i 2012 designer, udvikler, producerer og distribuerer sportstøj til 10 lande i Europa med totalt 26 brands.

SPORT 24 der er grundlagt i 2012 er hele familiens sportskæde med alt inden for nyeste modetøj og sko samt funktionelt sportsbeklædning og sportssko.
I dag har SPORT 24 butikker, OUTLET butikker i hele Danmark og en stærk webshop.

Byggeriet opføres i betonelementer og forventes at opføres i 2021

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os