Sports Group Danmark og Sport 24 - 600 m2 kontor

Sports Group Danmark og Sport 24 - 600 m2 kontor

HPH Totalbyg A/S har indgået endnu en aftale med Sport Group Denmark og Sport 24 ved Silkeborg, om opførelse af Kontor på ca. 600 m2 fordelt på to etager. Kontoret placeres ved etape 2 som vi allerede arbejder på lige nu.

Vi i HPH er utrolig stolte over at Sport 24 og Sport Group Denmark har valgt os som entreprenør til opgaven. Med dette kontor er vi i alt oppe på at bygge næsten 42.000m2 for Sport 24 og Sport Group Denmark. Vi ser frem til endnu et fantastisk samarbejde.

Byggeriet udføres i samme betonelementer som øvrige bygninger og forventes færdig til foråret 2023.

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os