CSR og GDPR

Corporate Social Responsibility

Værdier, ansvar og fokus 

Hos HPH Totalbyg A/S tror vi på at gøre en forskel i vores daglige drift. Vores ambition er at holde fokus og videreudvikle på vores CSR-strategi. Vi tror på bæredygtighed, hvor vi mener at det er grundlaget for den bedste fremtidige udvikling. Vores mål tager udgangspunkt i FN’s verdensmål.

 

HPH Totalbyg A/S’s fokus på FN’s verdensmål

Verdens stats- og regeringsledere vedtog i 2015 en række mål for bæredygtig udvikling. I dag arbejdes der bredt på verdensmålene i det private og det offentlige. HpH Totalbyg tager udfordringen op, for at skabe forandringer hvor der er allermest brug for det.

HPH Totalbyg har flere af FN’s 17 verdensmål som en del af deres kerneværdier. Læs om det i nedenstående.  

Bæredygtigt byggeri

  

Solceller, jordvarme, bæredygtige konstruktionsløsninger og cirkulære byggematerialer har allerede i flere år været integreret i HpH Totalbygs industri- og erhvervsbyggerier.

De grønne løsninger giver god mening, og vedvarende energi, bæredygtige byggematerialer og bedre isolering af bygningen mm. er vigtige elementer i projekteringen. Med ekstra isolering, LED belysning, solceller og jordvarme mm. får vi et næsten selvforsynende 0-energi byggeri.

Med disse tiltag er man garanteret et grønt byggeri. Sigter man efter en certificering efter DGNB, LEED eller BREEAM, er det en af mulighederne, som skal tidligt ind i planlægningen.

DGNB f.eks. er en helhedsvurdering af byggeriets betydning for miljø, socialt, økonomi/omkostninger, teknik og proces.

 

 

Ressourcebrug

 

HPH har længe arbejdet med at udvikle arbejdsmetoder der forbedrer situationen for miljø men også for mennesker. Menneskers sundhed og velvære bliver fremmet gennem bæredygtigt byggeri.

De byggesystemer, som HPH Totalbyg har udviklet, er tilpasset cirkulær økonomi. Beklædning, spær, tag mm kan afmonteres og genanvendes. Affald minimeres, og affald indsamles til genanvendelse. Materialer vælges ud fra deres miljøpåvirkning.

   

 

 

 

Arbejdsforhold

   
  

Under dette punkt kommer HPH’s primære nøgleværdier til udtryk. Det færdige produkt og vores kompetencer, men vigtigst af alt, vores medarbejdere. Hos HPH Totalbyg A/S går vi ind for ligestilling og gode arbejdsforhold. Vi gør det ypperste for gode vilkår hos vores ansatte, med en god sundhedsforsikring samt mulighed for årlig sundhedstest og influenzavaccine.

Derudover har HPH også fokus på kvalitetsuddannelse, hvorfor vi flere gange årligt sender vores medarbejdere på diverse kurser mm. så de kan opnå en endnu højere faglighed.

Vi ved hos HPH Totalbyg at samarbejde/partnerskab med forskellige interessenter er nøglen til en bæredygtig fremtid.

 

  

 

 

 

  

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

Cookie- og privatlivspolitik hos HPH TOTALBYG A/S   

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mtw@hph-totalbyg.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

HPH TOTALBYG A/S  Rho 1 8382 Hinnerup

Telefon: 96873560

Email: mtw@hph-totalbyg.dk 

Den bedste reklame er veludført håndværk, god service og tilfredse kunder

Kontakt HPH Totalbyg A/S i dag på tlf.: 96 87 35 60, hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os