Bilhuse, værksteder og transport

Byggeri af bilhuse, autoværksteder, og biludstillinger

 

Byggeri og nybyggeri, samt udvidelse og renovering af bilhuse og autoværksteder 

Har du behov for nye, større eller bedre faciliteter? Hos HPH Totalbyg A/S er vi specialister i at tegne, projektere og opføre bilhuse, biludstillinger, autoværksteder og lastbilhaller m.m., præcis som du har behov for!

Er der brug for renovering eller nyt bilhus, bilværksted eller biludstilling, bygger vi det gerne.

Din professionelle samarbejdspartner indenfor byggeri af bilhuse, autoværksteder og biludstillinger

Vi har mere end 30 års erfaring inden for rådgivning om byggeri af forskellige former for bilhuse, biludstillinger, lastbilværksteder og autoværksteder.

Derfor har vi ekspertisen og kender de krav og specifikationer, fra eksempelvis bilproducenterne, som skal overholdes.

Du får en aktiv medspiller i opførelsen af det nye projekt. Vi er til rådighed, og vi er med hele vejen, lige fra de første byggetanker over tegningsudkast, placering og myndighedsbehandling til: projektering, opførelse og rådgivning undervejs i processen.

Byggeri af bilhuse, autoværksteder og biludstillinger-, bygget efter dine behov

Vi skræddersyr byggeriet til virksomhedens specifikke krav og ønsker.

Forud for byggeriet tager vi en grundig snak om ideer, udformning, ønsker og tidsfrister. Du får gennemarbejdede tegninger over projektet med en konkret tilbudspris og en tidsplan. Så har du et godt og sikkert beslutningsgrundlag for investeringen, og et gennemarbejdet projekt at gå i banken og til bestyrelsen med.

Med HPH Totalbyg har du en fast aftale og en fast pris, uden ubehagelige overraskelser og uforudsete udgifter.

 

Et professionelt team bygger bilhuse og autoværksteder m.v. over hele Danmark:

HPH Totalbyg A/S har egen tegnestue, dygtige projektledere og håndværkere inden for en række fag, herunder: jord og kloak, beton, tømrere, vvs, ventilation og konstruktører. Alle medarbejdere er engagerede og arbejder med høj faglighed. Det sikrer et højt kvalitetsniveau hver gang.

Vi arbejder med byggeri af bilhuse m.v. over hele Danmark, så hvad enten I skal bygge bilhuse, autoværksteder eller biludstillinger i Aarhus/Østjylland, Jylland/Midtjylland, Fyn eller på Sjælland/København, så står vi klar.

 

Kontakt os

HPH TOTALBYG A/S ER SPECIALISTER I BYGGERI AF BILHUSE OG AUTOVÆRKSTEDER

HPH Totalbyg A/S har over 30 års erfaring med totalentreprise indenfor: Industribyggeri, halbyggeri og byggeri af bilhuse, autoværksteder, biludstillinger og produktionshaller m.v. Vi har udført mere end 1500 byggeprojekter. Det er bygherres garanti for professionel sparring og kvalitetsbyggeri. HPH Totalbyg A/S beskæftiger ca. 120 medarbejdere fordelt på: jord og kloak, beton, tømrere, vvs, ventilation, konstruktører, samt salgs- og projektledere.