Camping- og bådcentre

Byggeri af campingcentre og bådcentre

Nybyggeri, udvidelse og renovering

Byggeri af campingcentre og bådcentre skal forene mange ønsker. Gode rammer om indkøbsoplevelsen, butiksareal, personalerum, kontor, lager, nem adgang for varer, miljø og energiforbrug mm. Alle disse forhold har HPH Totalbyg erfaring med at forene og få det bedst mulige resultat med.

I byggeriet inddrager vi ikke bare byggeomkostninger men hele totaløkonomien i materialevalg, detailprojektering og byggemetoder.

Byggerierne er nøje udformet efter formål og udgør fra nogle få hundrede kvadratmeter til store butikker på 3.000 kvadratmeter.

Kvalitet, funktion, indretning og pris er i fokus både under udviklingen af byggeprojektet i dialog med bygherre og under byggeriet. Det er en af grundene til, at bygherrer, herunder kædekontorer igen og igen har valgt HPH Totalbyg til at opføre deres byggerier.

Brug vores erfaring til at få det rigtige projekt

Brug os fra de første byggetanker og streger på papiret. Vi tager gerne en grundig snak om udformning, tidsfrister og lignende og kommer med konstruktive forslag. I samarbejde finder vi frem til den mest optimale udformning, uden at I skal gå på kompromis med ønsker og krav.

Vi er med hele vejen - lige fra de første byggetanker, tegningsudkast, placering og myndighedsbehandling og videre til projektering og selve byggeriet. Og vi arbejder over hele Danmark, så hvad enten I skal bygge campingcentre eller bådcentre i Aarhus, Østjylland, Fyn, Jylland, Sjælland eller København m.v.

HPH Totalbyg A/S er specialist på området og har opført detailbutikker i hele landet.

 

Kontakt os

Se alle referencer

Se alle referencer her

Gå til referencer