Sejs Dyner - 1000 m2 Butik og udstilling

Sejs Dyner - 1000 m2 butik og udstilling

HpH Totalbyg A/S er glade for at kunne meddele, at vi har indgået et spændende samarbejde med Sejs Dyner, som bliver en af vores nye kunder. 

 Deres projekt omfatter opførelsen af en moderne betonkonstruktion på næsten 1.000 kvadratmeter, der vil fungere som både butik og udstillingslokale. Placeret i hjertet af et af Slagelses mest pulserende butiksområder, repræsenterer denne bygning en skøn og nutidig butik for vores nye bygherre og kommende lejer. Hele bygningen er skræddersyet til at opfylde behovene for omfattende udstillinger og er udformet til at byde besøgende velkommen i smukke og indbydende omgivelser. 

 Projektet er dedikeret til udlejningsformål for Sejs Dyner og vil danne rammen om en ny butik for et veletableret mærkevarebrand. 

 Sejs Dyner er et familieejet firma med mere end 25 års erfaring i salg og produktion af dyner og madrasser. Deres engagerede medarbejdere er altid klar til at levere en personlig service og dele ekspertise inden for sund søvn. 

 Vi ser frem til et frugtbart samarbejde med Sejs Dyner, bygherre Thomas Sejs og bygherrerådgiverne hos A-J Rådgivende Ingeniører. Sommeren i 2024 markerer afslutningen på dette spændende projekt, og vi ser frem til at levere den nye butik med fokus på kvalitet og professionalisme. 

 Dette projekt er endnu et skridt mod at skabe gode byggeoplevelser og styrker vores engagement i at levere førsteklasses erhvervsbyggeri. 

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os