Kundeudtalelser

Den bedste reklame er veludført håndværk, god service og tilfredse kunder

Kontakt HPH Totalbyg A/S i dag på tlf.: 96 87 35 60, hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os

Sport 24 - Sports Group Denmark

Det var vigtigt for os at finde en rigtig dygtig entreprenør, der kunne håndtere alle dele af totalentreprisen, og som vi kunne have en god og tæt dialog med. Det har HPH Totalbyg levet op til. Deres tilbud var samtidig inden for de økonomiske rammer, som gav mening for os. Samarbejdet har været godt, og udfordringer er blevet håndteret fornuftigt undervejs, så vi er kommet i mål med tingene. Rådgivningen har været professionel, forståelig og konstruktiv.

- ADM. DIREKTØR LARS ELSBORG

Black Estate (PadelPadel)

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med HPH Totalbyg. De har været professionelle gennem hele forløbet og haft en god forståelse for de behov, vi har haft til byggeriet af vores padelcentre rundt i Danmark. Kommunikationen og rådgivningen har været god og konstruktiv, og vi er blevet mødt af fleksibilitet undervejs, som har givet et trygt byggeforløb. Jeg kan derfor kun anbefale andre at samarbejde med HPH Totalbyg

-INDEHAVER BRIAN SØRENSEN

Autocentralen Horsens

”Der var flere, der bød på opgaven med at bygge vores nye bilhus, da det blev sendt i udbud, men vi havde fra begyndelsen en god fornemmelse med HPH Totalbyg. Allerede ved første møde blev vi præsenteret for gode, alternative løsninger til det, der var beskrevet i udbuddet. De ansatte gik seriøst til værks, og rådgivningen var yderst professionel. Samtidig var HPH Totalbygs tilbud det bedste. Vi har haft et pragmatisk og rigtig godt samarbejde, hvor udfordringer er blevet håndteret og løst på bedste vis.” 

- ADM. DIREKTØR ANDERS JENSEN

Lasertryk

HPH Totalbyg præsenterede den bedste model til at løse de ønsker, vi havde til udvidelsen af vores hovedsæde. Deres rådgivning var løbende med til, at vi i sidste ende fik opfyldt alle vores krav, og derfor står vi også i dag med et resultat, vi er meget glade for. HPH Totalbyg har vist fleksibilitet og er kommet med forslag, som giver os et godt og moderne byggeri, hvor vi kan udvikle virksomheden og fortsætte væksten.

 

- KONCERNDIREKTØR ESBEN MOLS KABBEL

SP Ejendomme Silkeborg

”Hos HPH har vi oplevet et positivt samarbejde og sparring i forbindelse med projektet. Optimal projektstyring og gennemgående kvalitet i det udførte arbejde, skabte tillid for os hos HPH”

”Vi forventer og stiller generelt store krav, når vi bestiller udførelse af et håndværk. Hos HpH har vi oplevet et positivt samarbejde og sparring i forbindelse med projektet.”

- DIREKTØR LARS STAGHØJ:

B.J. Trading

”Den termin og pris, HpH kom med, var meget attraktiv. Det endelige resultat afspejlede sig i en kvalitet, der var helt i top, og som vi er meget tilfredse med her.”

- DIREKTØR JOHANNES JESSEN

Cramer Sales

”Det endelige resultat er bare 100% tilfredsstillende. Vi føler virkelig, at vi har fået meget for pengene og er blevet behandlet godt af HPH hele vejen igennem forløbet.”

- DIREKTØR MORTEN CRAMER

Danish Property Development

”Jeg har haft tre store byggesager med HPH og har været virkelig tilfreds med forløbet af dem. Både rådgivning, afvikling og det færdige produkt.”

- DIREKTØR KNUD OVERGAARD JAKOBSEN

Elplatek A/S

”Vi har generelt været glade for samarbejdet med HPH Totalbyg og er godt tilfredse med resultatet”

- KONSULENT BENNY OKSHOLM

Frimann Biler

”Trods udfordringer i forbindelse med jordarbejdet som forsinkede projektet i ca. 1,5 måned, nåede vi alligevel at åbne forretningen inden sommerferien som planlagt, i tæt samarbejde med HPH Totalbyg.”

- DIREKTØR KIM FRIMANN

Globex

”HPH Totalbyg har været en meget seriøs partner i en koncentreret byggeproces. De holdt alle deres aftaler og vi fik det vi var blevet lovet”

- DIREKTØR KENNETH HANSEN

Hedegaard Argo

”Den rådgivning vi fik i forbindelse med projektet og vores ønsker var meget tilfredsstillende. Vi var meget glade for det endelige resultat og vil ikke tøve med at bruge HpH igen til et nyt byggeri.”

- AFDELINGSLEDER JENS CHRISTIAN HOPPE

Runge Stones

”Sammenhæng mellem pris og kvalitet er meget tilfredsstillende. Resultatet vi endte ud med, afspejler til fulde de krav vi havde, til netop pris/kvalitet.”

- DIREKTØR KENT RUNGE

Syddjurs Spildevand A/S

”Vi valgte HPH da pris, kvalitet og levering var i overensstemmelse med vores ønsker. Vi fik det vi var blevet lovet og alt kørte efter de aftalte rammer. Alt i alt er vi meget tilfredse med HpH og vores nye bygning.”

- KNUD DAMSGAARD