TBS Maskinpower- 5.400 m2

TBS Maskinpower og HPH Totalbyg indgår aftale om opførelse af en ny maskinforretning

Vi er glade for at dele den spændende nyhed om, at HPH Totalbyg A/S har indgået et samarbejde med TBS Maskinpower ApS som vores nyeste kunde. Dette partnerskab repræsenterer en smeltedigel af ekspertise og engagement, og vi er alle ivrige efter at begynde dette nye kapitel af TBS Maskinpowers vækstrejse sammen.

TBS Maskinpower, der er en virksomhed med mere end 45 års erfaring i maskinbranchen, har løbende styrket deres position som Danmarks førende Fendt Full-Line kompetencecenter siden 1976. Deres engagement i købsrådgivning og servicesupport har sat en ny standard i branchen.

Firmaet skriver selv på deres hjemmeside: ”Fendts historie i Danmark er uløseligt forbundet med TBS Maskinpower ApS, og vi er stolte over at være specialister inden for Fendt-produkter og kvalitetsredskaber til landbruget og den grønne sektor. Sammen med vores kolleger fra TBS Holstebro, Askildrup Agro A/S, TBS Suldrup og TBS Fyn har vi en fælles målsætning om at være det førende Fendt-kompetencecenter, der leverer markedets bedste Fendt-service til vores kunder.

TBS Maskinpower tager nu endnu et spændende skridt fremad ved at opføre 5.400 m2 nye faciliteter til afdelingen i Askildrup nær Randers. Bygningsmassen fordeler sig over to etager og vil omfatte medarbejderfaciliteter, værksted, kontorer, udstillingsområde, lager og koldhal. I tæt samarbejde med TBS Maskinpower har HPH Totalbyg udviklet en skræddersyet løsning, der opfylder alle deres behov og vil danne optimale rammer om den dynamiske maskinforretnings fremtidig vækst og succes.

Med HPH Totalbyg's omfattende ekspertise inden for denne type byggeri er TBS Maskinpower sikre på, at de har fundet den ideelle samarbejdspartner til det spændende projekt. Vi ser frem til sommeren 2024, hvor de nye faciliteter forventes at stå klar til, at medarbejdere, maskiner og kunder kan rykke ind.

Dette partnerskab repræsenterer ikke blot et byggeri, men en fælles vision om at skabe de perfekte rammer for en moderne maskinforretning og fremtidig vækst via fokus på bedst mulige faciliteter for såvel kunder som medarbejdere. Vi er begejstrede for at tage det første skridt sammen på denne spændende rejse sammen med TBS Maskinpower.

Vi deler flere opdateringer om dette projekt i de kommende måneder, så følg med her!

 

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os