Historie

I 1989 stiftes selskabet Murermester Hans Peter Holmboe ApS med henblik på udførelse af støbe-, tømrer-, og murerarbejde til staldbygninger i og omkring Fur. Hans Peter Holmboe vælger i 1992 at omdanne hvad der var Murermester Hans Peter Holmboe ApS til HPH Totalbyg A/S, hvorefter det virksomheden udvikler sig til totalentreprenør indenfor staldbyggeri og industribyggeri.  

HPH Totalbyg A/S ansætter i henholdsvis 2007 Anders Bach og i 2009 Jacob Westergreen, med henblik på generationsskifte. 2009 er også året hvor der oprettes salgs- og projektledelses kontor i Hadsten, og HPH går fra byggeopgaver hovedsageligt i Midtjylland, til at indgå hele landet.

I år 2011 stiftes Bach og Westergreen Invest, som opkøber 60% af HPH Totalbyg A/S. Derefter opretter HPH Totalbyg A/S en afdeling i Randers. Året 2012 er her hvor Anders Bach og Jacob Westergreen overtager de sidste 40% og ejer herefter HPH Totalbyg A/S 100%. De vælger at lukke Fur afdelingen og rykker hele virksomheden til Randers. 

For HPH Totalbyg begynder salget at ekspandere, og derfor vælger virksomheden at bygge nyt domicil i Søften Hinnerup, hvor de flytter til i september 2016. Her befinder HPH Totalbyg A/S sig forsat.

Med over 30 års erfaring inden for byggeri, beskæftiger HPH totalbyg nu ca. 140 ansatte fordelt på jord og kloak, beton, tømrere, vvs, ventilation, konstruktører, samt salgs- og projektledere. I Juni 2020 blev selskabet HPH Detail og Boligbyg A/S stiftet, som står for alt detail og boligbyggeri. Udover dette er der i 2020 sket yderligere udvidelse til HPH Totalbyg, da de overtog Dansk Halbyggeri A/S som stod til konkursbegæring. De er den dag i dag også beliggende i Søften, Hinnerup, hvor de deler kontor med resten af HPH Totalbyg A/S. 

 

 

Den bedste reklame er veludført håndværk, god service og tilfredse kunder

Kontakt HPH Totalbyg A/S i dag på tlf.: 96 87 35 60, hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os