Idrætshaller

Byggeri af idrætshaller, multihaller og sportshaller

Padelhal, håndboldhal, tennishal, multihal og hal til fritidsaktiviteter m.v.

Nybyggeri/byggeri, udvidelse og renovering af idrætshaller/sportshaller og multihaller.

Det handler om at tænke sig godt om og få mest muligt ud af pengene. Hvad enten det er indsamlede penge, foreningens opsparing eller en kommunal bevilling.

HPH Totalbyg A/S er blandt de bedste i Danmark til byggeri af sportshaller, idrætshaller og multihaller m.v., og vi hjælper jer til at få mest mulig hal inden for budgettet. Vores pris er lav, men samtidig får du råd om løsninger, der opfylder jeres planer uden at koste ekstra. Eller måske endda billigere.

Brug vores erfaring til at få det rigtige projekt

I ved nok alt om, hvad den nye idrætshal skal kunne. Vi ved alt om, hvordan I får den idrætshal, der giver de bedst mulige rammer om jeres planer og drømme.

Brug os fra de første byggetanker og streger på papiret. Vi tager gerne en grundig snak om udformning, tidsfrister og lignende og kommer med konstruktive forslag. I samarbejde finder vi frem til den mest optimale udformning, uden at I skal gå på kompromis med ønsker og krav.

Sportshaller, multihaller og fritidshaller bygget efter jeres behov og budget

Vi skræddersyr sportshaller og fritidshaller m.v. til klubben og foreningens specifikke krav og ønsker.

Ofte med omklædning til spillere og omklædning til lærer og træner, cafe eller cafeteria, mødelokale, dansesal, motionsrum, depot, teknikrum, udendørs opholdsarealer mm. Vi sørger for, at hele byggeriet og alle faciliteter hænger sammen og fungerer.

Forud for, byggeri af sportshaller, multihaller og idrætshaller, tager vi en grundig snak om ideer, udformning ønsker og tidsfrister. I får gennemarbejdede tegninger over projektet med en konkret tilbudspris og en tidsplan. Så har I et godt og sikkert beslutningsgrundlag, samt et gennemarbejdet projekt at gå til kommunen og til bestyrelsen med.

Med HPH Totalbyg har I en fast aftale og en fast pris. Uden ubehagelige overraskelser og uforudsete udgifter.

Vi er med hele vejen - lige fra de første byggetanker, tegningsudkast, placering og myndighedsbehandling og videre til projektering og selve byggeriet. Og vi arbejder over hele Danmark, så hvad enten I skal bygge i Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Trekantområdet, Sønderjylland, Fyn, Sjælland, København, Aarhus eller Odense m.v., så er vi klar til at levere.

HPH Totalbyg A/S er specialist på området og har opført sportshaller og fritidshaller for skoler, videregående uddannelser, klubber, foreninger og virksomheder i hele landet.

 

Kontakt HPH Totalbyg og få rådgivning og tilbud vedrørende byggeri af:

  • Padel-tennishal
  • Idrætshal
  • Gymnastikhal
  • Tennishal
  • Multihal
  • Springhal
  • Fodboldhal

HPH TOTALBYG A/S ER SPECIALISTER I BYGGERI af idrætshaller, sportshaller og multihaller

HPH Totalbyg A/S har over 30 års erfaring med totalentreprise indenfor: Industribyggeri, erhvervsbyggeri, halbyggeri og produktionshaller m.v., og vi har udført mere end 1500 byggeprojekter. Det er bygherres garanti for professionel sparring og kvalitetsbyggeri. HPH Totalbyg A/S beskæftiger ca. 120 medarbejdere fordelt på: jord og kloak, beton, tømrere, vvs, ventilation, konstruktører, samt salgs- og projektledere.