Pelican Self Storage - 7.500 Lagerhotel

Pelican Self Storage - 7.500 m2 nyt lagerhotel

HPH Totalbyg A/S bygger for Pelican Self Storage i Skovlunde

Vi er stolte af at kunne byde Pelican Self Storage velkommen som vores ny kunde hos HPH Totalbyg A/S. Pelican Self Storage, et velkendt nordisk brand inden for opbevaring til både private og erhverv, har centre i Danmark, Sverige og Finland, og vi er glade for at samarbejde med dem. 

 Det nye projekt omfatter opførelsen af et lagerhotel til Pelican med en imponerende størrelse på 7.500 kvadratmeter, fordelt på to bygninger. Vi har nøje planlagt konstruktionen af disse bygninger, der vil bestå af en kombination af stålspær, betonelementer og lette facadevægge. Forventet færdiggørelse af byggeriet er planlagt til udgangen af 2024. 

To Bygninger til Dobbelt Opbevaring 

Bygning 1: Denne bygning vil imponere med tre etager, hver med et areal på over 2.050 kvadratmeter. Disse etager vil blive anvendt som opbevaringsrum, der vil betjene både private og erhvervskunder. 

Bygning 2: Den anden bygning består af én enkelt etage med et areal på godt 1.100 kvadratmeter. Ligesom den første bygning vil den også blive brugt som opbevaringsrum, og kunder vil få direkte adgang til hvert depotrum via facaden, der er tilknyttet tilkørsels- og parkeringsområdet. 

 Pelican Self Storage, som blev grundlagt i Danmark i 2009, har haft en imponerende vækstrejse. I dag arbejder de på mange nye projekter og har som målsætning at etablere en kæde af kvalitets- og serviceorienterede centre i de nordiske lande, især i og omkring hovedstadsområderne og de største omkringliggende byer. Hos Pelican er der et stærkt fokus på at tilbyde kunderne en ægte personlig serviceoplevelse og høj kvalitet i alle deres ydelser. 

 Vi i HPH Totalbyg A/S ser frem til dette spændende samarbejde med Pelican og er ivrige efter at levere en god byggeoplevelse for dem. Dette projekt markerer en spændende start på samarbejdet mellem vores virksomheder, og vi ser med forventning frem til at bringe dette flotte lagerhotelprojekt til live. Vi er klar til at bidrage med vores ekspertise og dedikation for at sikre, at Pelican Self Storage får den opbevaringsløsning, de og deres kunder fortjener. 

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os