Profil

Firmaprofil

Et godt renomme har fulgt HPH Totalbyg A/S siden 1989, hvor grundstenen blev lagt på Fur af Hans Peter Holmboe. Virksomhedens formål var, at leverer funktionelle bygninger, der kunne konkurrere på prisen.

I begyndelsen lavede HPH Totalbyg hovedsageligt projekter for landbruget omkring Fur, men med tiden har virksomheden specialiseret sig i, at levere funktionelle, alternative og prisrigtige løsninger til industrien.

Særligt efter at HPH Totalbyg A/S blev overtaget af Anders Bach og Jacob Westergreen i 2010, og virksomheden blev flyttet til Randers, kom der ekstra stort fokus på, at servicere industriens behov i hele Danmark.

 

I dag befinder HPH Totalbyg sig i Søften, Hinnerup og beskæftiger ca. 120 personer fordelt på jord og kloak, beton, tømrere, vvs, ventilation, konstruktører, samt salgs- og projektledere. Et gedigent team, hvis arbejdsglæde afspejles i byggeprojekter over hele Danmark.

Hos HPH Totalbyg A/S prioriteres den personlige rådgivning. Bygherren tilknyttes en af virksomhedens salgs- og projektledere, der er ansvarlige for hele forløbet. Fra ideudvikling til skitser og tegninger, projektering, myndighedsbehandling og byggetilsyn til det færdige resultat. Der arbejdes efter fast pris- og tidsplan, der sikre, at bygherren har fuldt overblik igennem hele projektet.

Du kan trygt vælge HPH Totalbyg A/S som samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, om det så er industribyggeri, domicil, kontor eller noget helt andet– det gælder alt fra nyopførelse, renovering og tilbygning – så tilbyder vi den rigtige løsning til dig.

HPH Totalbyg A/S udarbejder gratis og uforpligtende skitse samt en overslagspris på totalentrepriser og andre byggeprojekter.

 

Den bedste reklame er veludført håndværk, god service og tilfredse kunder

Kontakt HPH Totalbyg A/S i dag på tlf.: 96 87 35 60, hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os