Garagebyggeri

Byggeri af garager

Nybyggeri, udvidelse og renovering af garager

Har du behov for nye, større eller bedre faciliteter? Hos HPH Totalbyg A/S er vi specialister i at tegne, projektere og opføre garager, bilhus, udstilling, værksted, lastbilhal mm., præcis som du har behov for!

Byggeri af garager. Er der brug for en ny garage, bilhus, værksted eller udstilling bygger vi det.

 

Din professionelle samarbejdspartner indenfor byggeri af garager

Vi har mere end 30 års erfaring inden for garagebyggeri og rådgivning af forskellige former for bilhus, biludstilling og lastbilværksted og autoværksted.

Derfor har vi ekspertisen og kender de krav og specifikationer fra eksempelvis bilproducenterne, som skal overholdes ved garagebyggeri.

Du får en aktiv medspiller i opførelsen af det nye projekt. Vi er til rådighed og med hele vejen lige fra de første byggetanker over tegningsudkast, placering og myndighedsbehandling til projektering, opførelse og rådgivning undervejs i processen.

Bilhuse, værksteder og udstillingslokaler bygget efter dine behov

Vi skræddersyr byggeriet til virksomhedens specifikke krav og ønsker.

Forud for byggeriet tager vi en grundig snak om ideer, udformning, ønsker og tidsfrister. Du får gennemarbejdede tegninger over projektet med en konkret tilbudspris og en tidsplan. Så har du et godt og sikkert beslutningsgrundlag for investeringen. Og et gennemarbejdet projekt at gå i banken og til bestyrelsen med.

Med HPH Totalbyg har du en fast aftale og en fast pris. Uden ubehagelige overraskelser og uforudsete udgifter.

 

Et professionelt team udfører garagebyggeri over hele Danmark

HPH Totalbyg A/S har egen tegnestue, dygtige projektledere og håndværkere inden for en række fag, herunder jord og kloak, beton, tømrere, vvs, ventilation og konstruktører. Alle medarbejdere er engagerede og arbejder med høj faglighed indenfor byggeri af garager. Det sikrer et højt kvalitetsniveau hver gang.

Vi arbejder med garagebyggeri/byggeri af garager over hele Danmark, så hvad enten I skal bygge i København, Århus, Jylland, på Fyn eller på Sjælland, står vi klar.

 

Kontakt os

Se alle referencer

Se alle referencer her 

Gå til referencer