Bilhusbyggeri

Professionel bilhusbyggeri

Nybyggeri, udvidelse og renovering af bilhuse

Har du behov for nye, større eller bedre faciliteter? Hos HPH Totalbyg A/S er vi specialister i at tegne, projektere og opføre bilhus, udstilling, værksted, lastbilhal mm., præcis som du har behov for!

Er der brug for nyt bilhus, værksted eller udstilling, så kan vi det.

 

Din professionelle samarbejdspartner indenfor bilhusbyggeri

Vi har mere end 30 års erfaring inden for bilhusbyggeri og rådgivning af forskellige former for bilhuse, biludstilling og lastbilværksted og autoværksted.

Derfor har vi ekspertisen og kender de krav og specifikationer fra eksempelvis bilproducenterne, som skal overholdes.

Du får en aktiv medspiller i opførelsen af det nye projekt. Vi er til rådighed og med hele vejen lige fra de første byggetanker over tegningsudkast, placering og myndighedsbehandling til projektering, opførelse og rådgivning undervejs i processen.

 

Bilhuse, værksteder og udstillingslokaler bygget efter dine behov

Vi skræddersyr byggeriet til virksomhedens specifikke krav og ønsker.

Forud for byggeriet tager vi en grundig snak om ideer, udformning, ønsker og tidsfrister. Du får gennemarbejdede tegninger over projektet med en konkret tilbudspris og en tidsplan. Så har du et godt og sikkert beslutningsgrundlag for investeringen. Og et gennemarbejdet projekt at gå i banken og til bestyrelsen med.

Med HPH Totalbyg har du en fast aftale og en fast pris på dit bilhusbyggeri. Uden ubehagelige overraskelser og uforudsete udgifter.

 

Et professionelt team udfører bilhusbyggeri over hele Danmark

HPH Totalbyg A/S har egen tegnestue, dygtige projektledere og håndværkere inden for en række fag, herunder jord og kloak, beton, tømrere, vvs, ventilation og konstruktører. Alle medarbejdere er engagerede og arbejder med høj faglighed. Det sikrer et højt kvalitetsniveau hver gang.

Vi arbejder over hele Danmark med bilhusbyggeri/byggeri af bilhuse, så hvad enten I skal bygge i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, står vi klar.

 

Kontakt os

Se alle referencer

Se alle referencer her

Se alle referencer