Idrætshalsbyggeri

Idrætshal, håndboldhal, tennishal, multihal og hal til fritidsaktiviteter

Byggeri, udvidelse og renovering af idrætshaller

Det handler om at tænke sig godt om og få mest muligt ud af pengene ved byggeri af idrætshaller. Hvad enten det er indsamlede penge, foreningens opsparing og en kommunal bevilling.

HPH Totalbyg A/S er blandt de bedste og billigste i Danmark til at opføre idræts- og sportshaller, og vi hjælper Jer til at få mest mulig hal inden for budgettet. Vores pris er lav, men samtidig får du råd om løsninger, der opfylder Jeres planer uden at koste ekstra. Eller måske endda billigere.

 

Brug vores erfaring til at få det rigtige projekt indenfor idrætshalbyggeri/byggeri af idrætshaller

I ved nok alt om, hvad den nye idrætshal skal kunne. Vi ved alt om, hvordan I får den idrætshal, der giver de bedst mulige rammer om jeres planer og drømme.

Brug os fra de første byggetanker og streger på papiret. Vi tager gerne en grundig snak om udformning, tidsfrister og lignende og kommer med konstruktive forslag. I samarbejde finder vi frem til den mest optimale udformning, uden at I skal gå på kompromis med ønsker og krav.

Sports og fritidshal bygget efter jeres behov og budget

Vi skræddersyr idrætshalbyggeriet til klubben og foreningens specifikke krav og ønsker.

Ofte med omklædning til spillere og omklædning til lærer og træner, cafe eller cafeteria, mødelokale, dansesal, motionsrum, depot, teknikrum, udendørs opholdsarealer mm. Vi sørger for, at hele byggeriet og alle faciliteter hænger sammen fungerer.

Forud for byggeriet tager vi en grundig snak om ideer, udformning, ønsker og tidsfrister. I får gennemarbejdede tegninger over projektet med en konkret tilbudspris og en tidsplan. Så har I et godt og sikkert beslutningsgrundlag. Og et gennemarbejdet projekt at gå til kommunen og til bestyrelsen med.

Med HPH Totalbyg har I en fast aftale og en fast pris. Uden ubehagelige overraskelser og uforudsete udgifter.

Vi er med hele vejen - lige fra de første byggetanker, tegningsudkast, placering og myndighedsbehandling og videre til projektering og selve byggeriet. Vi arbejder med byggeri af idrætshaller over hele Danmark: Aarhus, Østjylland, Fyn, Jylland, Sjælland og København m.v.

HPH Totalbyg A/S er specialist på området og har opført sports- og fritidshaller for skoler, videregående uddannelser, klubber, foreninger og virksomheder i hele landet.

 

Tal med HPH Totalbyg og få råd til byggeri af:

  • Idrætshal
  • Tennishal
  • Multihal
  • Gymnastikhal
  • Springhal
  • Fodboldhal
  • Padel-tennishal

 

Kontakt os

Se alle referencer

Se alle referencer her

Gå til referencer