Efterskolen ved Nyborg - 3525 m2

Efterskolen ved Nyborg - 3525 m2

Nyt samarbejde mellem HPH Totalbyg A/S og Efterskolen ved Nyborg skaber fremtidens rammer

Vi er glade for at kunne meddele, at HPH Totalbyg A/S har indgået et spændende samarbejde med Efterskolen ved Nyborg som deres nye byggepartner. Dette partnerskab repræsenterer begyndelsen på et projekt, der vil forme fremtiden for skolens elever og skabe moderne faciliteter til deres passioner.

Efterskolen ved Nyborg: Et sted for ambitioner og værdier

Efterskolen ved Nyborg har altid haft visioner for deres elever. Med en eftertragtet basketlinje og den kommende tilføjelse af en håndboldlinje er skolen et kraftcenter for sportsentusiaster. Deres ambitioner kræver imidlertid de rette rammer, og det er her, HPH Totalbyg kommer ind i billedet.

Vi er blevet valgt til at opføre en moderne idrætshal på imponerende 3.000 m2, der vil inkludere to håndboldbaner, en basketballbane og alle de faciliteter, der kræves af en moderne idrætshal på en skole. Dette omfatter tre undervisningslokaler, rummelige omklædningsfaciliteter, opholdsrum og meget mere.

Samtidig vil vi opføre 525 m2 elevboliger med 14 værelser, otte badeværelser, fællesrum og yderligere faciliteter. Dette vil give eleverne de optimale forhold under deres ophold på Efterskolen ved Nyborg.

40 år med dannelse og uddannelse

I snart 40 år har Efterskolen ved Nyborg skabt rammerne for mange elevers uddannelse og dannelse. Årligt optages over 230 elever, der bliver introduceret til skolens værdigrundlag, og de får mulighed for at udvikle fordomsfrihed, kritisk tænkning og et positivt livssyn. Med en blanding af kultur og sport er skolens mål altid at være i front og tilbyde eleverne det bedste ophold.

Fremtidens rammer bygges

Den nye idrætshal og elevboliger vil spille en central rolle i at sikre, at Efterskolen ved Nyborg også i fremtiden kan tilbyde deres elever de bedste rammer under deres efterskoleophold.

I HPH Totalbyg ser vi meget frem til at gå i gang med opgaven. Vi takker Søren Munk for en vellykket proces indtil nu og ser frem til det kommende samarbejde omkring byggeriet. Vi glæder os til at levere de nye flotte rammer, der vil forme fremtidens oplevelser for eleverne på Efterskolen ved Nyborg.

Følg med for flere opdateringer om dette spændende projekt, der vil sætte rammerne for fremtiden

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os