Villy Jensen - 1000 m2 isoleret hal

Villy Jensen- 1000 m2 isoleret hal

Ny halopførelse for A/S Villy Jensen

HPH Totalbyg er glade for at have fået opgaven med at opføre en 1.000 m² isoleret hal for A/S Villy Jensen i Højbjerg ved Aarhus. De nye lagerfaciliteter vil være afgørende for at understøtte virksomhedens fortsatte vækst.

Hallen opføres med betonelementer, fladt tag og højprofil. Ydervæggene udføres i sandwichbetonelementer med en højde på 9,5 meter. Projektet inkluderer også en hydraulisk rampe og to ledhejseporte, der sikrer optimal funktionalitet.

A/S Villy Jensen er Skandinaviens største grossist og distributør inden for sy- og strikketilbehør til faghandlen. Siden 1964 har virksomheden tilbudt et omfattende produktsortiment, hurtig levering og god service, og drives i dag af 3. generation.

Vi ser frem til at levere en god byggeoplevelse og et kvalitetsprojekt til bygherre.

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os