Fitnessbyggeri

Nyt fitnessbyggeri eller udvidelse eller forbedringer?

Det handler om at tænke sig godt om og få mest muligt ud af pengene. Hvad enten det er indsamlede penge, foreningens opsparing og en kommunal bevilling.

HPH Totalbyg A/S er blandt de bedste og billigste i Danmark til at opføre idræts- og sportshaller, og vi hjælper jer til at få mest mulig hal inden for budgettet. Vores pris er lav, men samtidig får du råd om løsninger, der opfylder Jeres planer uden at koste ekstra. Eller måske endda billigere.

 

Brug vores erfaring til at få det rigtige projekt indenfor fitnessbyggeri

I ved nok alt om, hvad den nye idrætshal skal kunne. Vi ved alt om, hvordan I får det fitnessbyggeri/byggeri af fitness, der giver de bedst mulige rammer om jeres planer og drømme.

Brug os fra de første byggetanker og streger på papiret. Vi tager gerne en grundig snak om udformning, tidsfrister og lignende og kommer med konstruktive forslag. I samarbejde finder vi frem til den mest optimale udformning, uden at I skal gå på kompromis med ønsker og krav.

Brug os fra de første byggetanker og streger på papiret. Vi tager gerne en grundig snak om udformning, tidsfrister og lignende og kommer med konstruktive forslag. I samarbejde finder vi frem til den mest optimale udformning, uden at du skal gå på kompromis med dine ønsker og krav. Vi er fleksible og lytter til dig og dine ønsker.

 

Vi hjælper med tegningsudkast, placering og myndighedsbehandling og videre til projektering, opførelse og rådgivning ved fitnessbyggeri/byggeri af fitness.

 

Få fitnessbyggeri bygget efter dine behov

Fitnessbyggeri kan udformes på flere forskellige måder.  Vi fokuserer på individuelle løsninger og skræddersyr den enkelte ridehal til lige netop de konkrete krav eller faciliteter, du ønsker. Det klarer vi.

 

Kontakt os

Se alle referencer

Se alle referencer her. 

Gå til referencer