Lagerbyggeri

Lagerbyggeri

Nybyggeri, udvidelse og renovering af lagerbyggeri

Har du behov for nye, større eller bedre og mere moderne lager faciliteter? Hos HPH Totalbyg A/S er vi specialister i at tegne, projektere og opføre lagerbyggeri, industrihal, stålhal, maskinhal, logistikhal, domicil, kontor, administration, showroom, og andet industribyggeri. Præcis som du har behov for!

Vi har mere end 30 års erfaring inden for lagerbyggeri og rådgivning af alle former for industri og erhvervsbyggeri fra 500 m2 og op.

Med vores ekspertise og mangeårige erfaring løser vi opgaven professionelt og effektivt. En skarp tidsplan garanterer dig en kort byggeproces på lagerbyggeri og en knivskarp pris på arbejdet.

 

HPH Totalbyg A/S er med hele vejen, når der skal leveres lagerbyggeri

Du får en aktiv medspiller i dit projekt med at opføre, renovere eller udvide af dit lagerbyggeri. Vi er til rådighed og med hele vejen lige fra de første byggetanker over tegningsudkast, placering og myndighedsbehandling til projektering, opførelse og rådgivning undervejs i processen.

Det er din garanti for, at du får et veludført stykke arbejde med høj faglighed og kvalitet indenfor lagerbyggeri.

HPH Totalbyg A/S mangeårige erfaring sikrer, at alle forhold, der er vigtige, tages med ind i projektet. Eksempelvis selve indretningen, for at funktion, logistik, arkitektur samt økonomien er gennemtænkt og gennemarbejdet. På den måde vil du og din virksomhed med det nye lagerbyggeri opnå høj produktionseffektivitet.

Et professionelt team bygger lagerbyggeri over hele Danmark

HPH Totalbyg A/S har egen tegnestue, dygtige projektledere og håndværkere inden for en række fag, herunder jord og kloak, beton, tømrere, vvs, ventilation og konstruktører. Alle medarbejdere er engagerede og arbejder med høj faglighed indenfor lagerbyggeri. Det sikrer et højt kvalitetsniveau hver gang.

Vi arbejder med lagerbyggeri over hele Danmark, så hvad enten I skal bygge i København, Århus, Jylland, på Fyn eller på Sjælland, står vi klar.

 

Kontakt os

Se alle referencer

Se alle referencer 

Gå til referencer