Industri- erhverv- og halbyggeri

Industribyggeri, erhvervsbyggeri og halbyggeri

Nybyggeri, udvidelse og renovering af industri, erhverv og halbyggeri

Erhvervsbyggeri: Har du behov for nye, større eller bedre og mere moderne faciliteter? Hos HPH Totalbyg A/S er vi specialister i at tegne, projektere og opføre industrihaller, maskinhaller, domicil, kontor, administration, showroom, lager, stålhaller, logistik og andet industribyggeri/erhvervsbyggeri og halbyggeri. Præcis som du har behov for!

Vi har mere end 30 års erfaring inden for byggeri og rådgivning af alle former for industribyggeri/erhvervsbyggeri og halbyggeri fra 500 m2 og op.

Med vores ekspertise og mangeårige erfaring løser vi opgaven professionelt og effektivt. En skarp tidsplan garanterer dig en kort byggeproces og en knivskarp pris på arbejdet.

HPH Totalbyg A/S er med hele vejen i jeres industribyggeri og halbyggeri

Du får en aktiv medspiller i dit projekt med at opføre, renovere eller udvidelse af dit industribyggeri/erhvervsbyggeri og halbyggeri. Vi er til rådighed, og vi er med hele vejen, lige fra de første bygge- tanker over tegningsudkast, placering og myndigheds- behandling til projektering, opførelse og rådgivning undervejs i processen.

Det er din garanti for, at du får et veludført stykke arbejde med høj faglighed og kvalitet indenfor erhvervsbyggeri og halbyggeri.

HPH Totalbyg A/S mangeårige erfaring sikrer, at alle forhold, der er vigtige, tages med ind i projektet. Eksempelvis selve indretningen, for at funktion, logistik, arkitektur samt økonomien er gennemtænkt og gennemarbejdet. På den måde vil du og din virksomhed med det nye industribyggeri/halbyggeri opnå høj produktionseffektivitet.

Et professionelt team bygger industribyggeri og halbyggeri over hele Danmark

HPH Totalbyg A/S har egen tegnestue, dygtige projektledere og håndværkere inden for en række fag, herunder jord og kloak, beton, tømrere, vvs, ventilation og konstruktører. Alle medarbejdere er engagerede og arbejder med høj faglighed. Det sikrer et højt kvalitetsniveau hver gang.

Vi arbejder med erhvervsbyggeri og halbyggeri over hele Danmark, så hvad enten I skal bygge i Aarhus/Østjylland, Jylland, Fyn eller på Sjælland/København, så står vi klar.

 

Kontakt os

HPH TOTALBYG A/S ER SPECIALISTER I ERHVERVSBYGGERI OG HALBYGGERI

HPH Totalbyg A/S har over 30 års erfaring med totalentreprise indenfor: Industribyggeri, erhvervsbyggeri og halbyggeri, samt produktionshaller m.v., og vi har udført mere end 1500 byggeprojekter. Det er bygherres garanti for professionel sparring og kvalitetsbyggeri. HPH Totalbyg A/S beskæftiger ca. 120 medarbejdere fordelt på jord og kloak, beton, tømrere, vvs, ventilation, konstruktører, samt salgs- og projektledere.