Industri- erhverv- og halbyggeri

Halbyggeri og erhvervsbyggeri 

 

Nybyggeri, udvidelse og renovering af erhvervsbyggeri og halbyggeri

 

Halbyggeri og erhvervsbyggeri: Har du behov for nye, større eller bedre og mere moderne faciliteter? Hos HPH Totalbyg A/S er vi specialister i at tegne, projektere og opføre: erhvervsbyggeri, halbyggeri, industrihaller, maskinhaller, domicil, kontor, administration, showroom, lager, stålhaller, logistik og andet erhvervsbyggeri eller halbyggeri. Præcis som du har behov for!

Vi har mere end 30 års erfaring inden for byggeri og rådgivning af alle former for: erhvervsbyggeri m.v. fra 500 m2 og op.

Med vores ekspertise og mange årige erfaring løser vi opgaven professionelt og effektivt. En skarp tidsplan garanterer dig en kort byggeproces og en knivskarp pris på erhvervsbyggeri og halbyggeri.

HPH Totalbyg A/S er med hele vejen i jeres erhvervsbyggeri og halbyggeri

 

Du får en aktiv medspiller i dit projekt med at opføre, renovere eller udvidelse af dit erhvervsbyggeri og halbyggeri. Vi er til rådighed, og vi er med hele vejen, lige fra de første byggetanker over tegningsudkast, placering og myndigheds- behandling til projektering, opførelse og rådgivning undervejs i processen.

Det er din garanti for høj faglighed og kvalitet indenfor erhvervsbyggeri og halbyggeri m.v.

HPH Totalbyg A/S mangeårige erfaring sikrer, at alle forhold, der er vigtige, tages med ind i projektet. Eksempelvis selve indretningen-, for at funktion, logistik og arkitektur, samt økonomien er gennemtænkt og gennemarbejdet. På den måde vil du og din virksomhed med det nye erhvervsbyggeri/halbyggeri opnå en høj produktionseffektivitet.

Erhvervsbyggeri og halbyggeri over hele Danmark

HPH Totalbyg A/S har egen tegnestue, dygtige projektledere og håndværkere inden for en række fag, herunder jord og kloak, beton, tømrere, vvs, ventilation og konstruktører. Alle medarbejdere er engagerede og arbejder med høj faglighed. Det sikrer et højt kvalitetsniveau hver gang.

Vi arbejder med erhvervsbyggeri og halbyggeri m.v. over hele Danmark-, så hvad enten I skal bygge i Aarhus/Østjylland, Jylland, Fyn eller på Sjælland/København m.v., så står vi klar.

 

Kontakt os

SPECIALISTER I ERHVERVSBYGGERI OG HALBYGGERI

HPH Totalbyg A/S har over 30 års erfaring med totalentreprise indenfor: erhvervsbyggeri og halbyggeri, samt produktionshaller m.v., og vi har udført mere end 1500 byggeprojekter. Det er bygherres garanti for professionel sparring og kvalitetsbyggeri. HPH Totalbyg A/S beskæftiger ca. 140 medarbejdere fordelt på: jord og kloak, beton, tømrere, vvs, ventilation, konstruktører, samt salgs- og projektledere indenfor erhvervsbyggeri/halbyggeri.