Blå Kors- 1572 m2 hovedkontor

Blå kors - 1572 m2 Hovedkontor

Blå Kors Danmark og HPH Totalbyg: Skaber Fremtidens Rammer for Socialt Arbejde

Hos HPH Totalbyg er vi dybt stolte over at kunne annoncere vores spændende samarbejde med Blå Kors Danmark som vores nyeste bygherre. Dette partnerskab repræsenterer en milepæl i vores forpligtelse til at bygge en bedre fremtid og skabe meningsfulde rammer for organisationer, der arbejder for de mest sårbare i samfundet.

Blå Kors Danmark: En Dedikeret Historie med Hjertevarme

Blå Kors Danmark er mere end blot en organisation; de er en institution med en ærefuld historie og et ubetinget engagement i at hjælpe dem, der har brug for det mest. Med rødder, der strækker sig over 125 år, har Blå Kors dedikeret sig til at støtte de socialt udsatte i Danmark.

De beskriver deres mission på følgende måde: "I Blå Kors Danmark hjælper vi børn, unge, voksne og familier, som er havnet i svære livssituationer. Vi hjælper børn og unge, der vokser op i hjem med alkohol- og stofmisbrug. Vi hjælper unge og voksne ud af misbrug og hjemløshed. Vi hjælper pårørende til mennesker med misbrug. Vi hjælper fattige, ensomme og psykisk sårbare."

Med mere end 700 ansatte og over 3800 frivillige i deres rang har Blå Kors Danmark en afgørende rolle i at opbygge et stærkere og mere inkluderende samfund.

Et Nyt Kapitel i Samarbejde

HPH Totalbyg er blevet udvalgt til at opføre et nyt hovedkontor for Blå Kors, der strækker sig over godt 1575 m2 i Vejle. Dette byggeprojekt er ikke blot en bygning; det er en nøgle til fremtiden for Blå Kors Danmarks arbejde.

Det nye domicil er blevet skræddersyet til at imødekomme Blå Kors' nuværende og fremtidige behov. Vi har arbejdet tæt sammen med organisationen for at forstå deres krav og udfordringer, og resultatet er en bygning, der vil tjene som et funktionelt og inspirerende centrum for deres arbejde.

Projektdetaljer

Dette spændende projekt omfatter opførelsen af et moderne hovedkontor med et samlet byggeareal på omkring 1575 kvadratmeter og en charmerende overdækket altan. Gennem hele byggeprocessen har vores fokus været rettet mod omhyggeligt planlagte detaljer, der sikrer både fleksibilitet og funktionalitet.

Vi har arbejdet tæt sammen med vores værdsatte kunde, Blå Kors Danmark, for at imødekomme deres ønsker og behov. Resultatet er en imponerende indretning, hvor rummene kan tilpasses efter behov. Dette giver mulighed for at invitere flere mennesker ind i huset eller give den enkelte medarbejder den nødvendige ro til deres opgaver.

Ved at inkludere flytbare vægge og opnå en høj standard inden for lydisolering med specialdesignede lydpaneler, har vi skabt et domicil med enestående fleksibilitet. Her er der højt til loftet, både fysisk og funktionelt, hvilket afspejler Blå Kors' vision om at skabe et åbent og inspirerende arbejdsmiljø.

Vores samarbejde med Blå Kors Danmark og vores byggerådgiver har været præget af en fælles vision. Vi ønsker ikke blot at opfylde deres nuværende behov, men også at give dem mulighed for at udvide deres indflydelse og støtte til dem, der har brug for det. Derfor er konstruktionen af bygningen blevet nøje gennemtænkt, så de bærende elementer er minimaliseret. Dette giver mulighed for nem tilpasning til nye behov i fremtiden.

 

I samarbejde med Blå Kors har HPHP Totalbyg skabt en bygning, der inviterer gæster og kollegaer til at dele ideer og inspiration. Vi har skabt de perfekte rammer til Blå Kors' vision om et åbent, imødekommende, og inspirerende arbejdsmiljø.

Fremtiden Ser Lys Ud

Vi ser frem til den kommende tid, hvor dette spændende projekt vil tage form. Vi arbejder målrettet for at sikre, at det nye domicil står klar ved udgangen af 2024, og vi er begejstrede for at være en aktiv del af Blå Kors Danmarks fortsatte rejse.

Sammen, med hjerte og engagement, skaber vi en bedre fremtid. Dette samarbejde mellem Blå Kors Danmark og HPH Totalbyg er mere end blot byggeri; det er et stærkt partnerskab, der vil give de rette rammer for at fortsætte deres betydningsfulde arbejde i mange år fremover. Vi ser frem til at dele flere opdateringer og milepæle fra dette projekt, der vil gøre en positiv forskel i samfundet.

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os