Freebee - 900 m2 lagerhal

Freebee - 900 m2 lagerhal

Freebee A/S udvider lagerfaciliteter 

Vi er stolte over at kunne byde Freebee A/S velkommen som en af vores nye kunder hos HPH Totalbyg A/S! 

HPH Totalbyg A/S har fået det spændende projekt at udvide deres eksisterende lagerfaciliteter. Denne udvidelse inkluderer opførelsen af en ny, delvist isoleret lagerhal på godt 900 m2. Denne investering er en vigtig del af Freebees løbende udvikling og giver mulighed for at imødekomme fremtidige krav og behov. 

HPH Totalbyg A/S vil opføre byggeriet som en betonbygning, der vil huse et automatiseret lagerreolsystem. Dette system vil optimere lagerkapaciteter og effektiviteten i Freebee. 

Freebee A/S er en skandinavisk virksomhed med hjemsted i Nyborg, Danmark. Virksomheden blev grundlagt i 2006. Freebee A/S fremstiller og handler med råvarer og kemikalier til aluminiumsindustri, slibeindustri, stålindustri og cementindustri og sigter efter at være en pålidelig leverandør og forretningspartner af høj kvalitet. Med adgang til forarbejdningsfaciliteter og en effektiv forsyningskæde på verdensplan, har Freebee en stærk værdikæde og nyder ryet som en stærk og betroet leverandør. 

Vi er glade for at have fået opgaven med at opføre denne udvidelse af Freebees faciliteter og ser frem til et godt samarbejde med Freebee. 

HPH Totalbyg ser frem til, at dette spændende projekt tager form, og vi stræber efter at levere lagerhallen ved udgangen af 2024.  

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os