HK Entreprise/Keyinvest - 1.400 m2 udlejningsejendom

HK Entreprise/Keyinvest- 1.400 m2 udlejningsejendom

Vi er glade for at meddele, at HPH Totalbyg A/S har indledt det næste samarbejde med  HK Entreprise/Keyinvest. Snart vil vi tage det første spadestik til vores andet byggeprojekt i samarbejde med denne bygherre.

HPH Totalbyg skal opføre en imponerende udlejningsejendom på over 1.400 m2 i beton. Ejendommen, som er beliggende i Helsingør, vil huse fire lejemål, hvoraf allerede tre er blevet udlejet. De nye, moderne omgivelser er skræddersyet til at imødekomme forskellige behov og funktioner, der vil give lejere og kunder den bedst mulige service. Et stort udendørsområde på næsten 5.000 m2 skal fungere som oplagsplads og modtageområde.

HK Entreprise A/S er specialiseret i total-, hoved- og fagentrepriser og udfører en bred vifte af byggeopgaver, herunder nybygninger, renoveringer, tilbygninger og ombygninger. Sammen med Keyinvest udføres der en række spændende udviklingsprojekter i hovedstadsområdet.

De deler vores passion for håndværket og har en skarp sans for detaljer. Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med HK Entreprise og Keyinvest og ser frem til at give vores kunder en fantastisk byggeoplevelse samt at Hjalte og Uffe kan levere flotte nye lokaler til de kommende lejere. 

 

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os