Sports Group Danmark og Sport 24 - etape 2

Lager og kontor

HPH Totalbyg A/S har afleveret etape 2 på endnu 20.000 m2 lager til Sport Group Denmark og Sport 24 ved Silkeborg. 

Vi i HPH er utrolig stolte over at Sport 24 og Sport Group Denmark har valgt os som entreprenør til etape 2 og vi ser frem til endnu et fantastisk samarbejde på de næste 20.000 m2.

Stort logistikcenter for SPORT 24 og Sports Group Denmark

HPH Totalbyg A/S har over to etaper bygget 41.700 m2 logistikcenter og kontorlokaler for SPORT 24 og Sports Group Denmark.

SPORT 24 er grundlagt i 2012 og er en sportskæde for hele familien med alt inden for nyeste modetøj og sko samt funktionelt sportsbeklædning og sportssko. Sports Group Denmark er også grundlagt i 2012 og designer, udvikler, producerer og distribuerer sportstøj til 10 lande i Europa med i alt 26 brands.

Opgaven

HPH Totalbyg A/S opførte i første etape et 21.100 m2 stort logistikcenter i Silkeborg med tilhørende kontor i totalentreprise for SPORT 24 og Sports Group Denmark. Byggeriet af logistikcentret blev udvidet med en anden etape på 20.000 m2 plus kontor på 600 m2 som HPH Totalbyg A/S også har været totalentreprenør på.

Det siger vores glade kunde

”Det var vigtigt for os at finde en rigtig dygtig entreprenør, der kunne håndtere alle dele af totalentreprisen, og som vi kunne have en god og tæt dialog med. Det har HPH Totalbyg levet op til. Deres tilbud var samtidig inden for de økonomiske rammer, som gav mening for os. Samarbejdet har været godt, og udfordringer er blevet håndteret fornuftigt undervejs, så vi er kommet i mål med tingene. Rådgivningen har været professionel, forståelig og konstruktiv.”

- Lars Elsborg, adm. direktør i SPORT 24

Kontakt os