Risskov Efterskole

Bevægelseshus 1034 m2

Risskov Efterskole 1.000 m2 nyt bevægelseshus som centralt samlingspunkt på skolen 

HPH Totalbyg har netop afleveret denne fine bygning til Risskov Efterskole, som nu kan fejre nu åbningen af deres nye 1.000 m2 bevægelseshus, som er blevet et centralt samlingspunkt på skolen. HPH Totalbyg har stået for opførelsen af denne flotte bygning, som skolen længe har set frem til. På trods af udfordringer med vejret har projektet forløbet særdeles godt, og skolen kunne glæde sig over at få ibrugtagningstilladelsen hele 6 uger før planlagt, så eleverne straks kan nyde de nye faciliteter. 

”Vi har fået et fantastisk nyt samlingspunkt for skolens elever. Vi er meget tilfredse med det, og det ser bare så flot ud. HPH har udført et fremragende projekt for os hele vejen igennem, og kommunikationen samt resultatet har været i top. Nu ser vi bare frem til at tage det i brug.” - Else Marie Hansen, Forstander Risskov Efterskole. 

Bevægelseshuset er opført med stålspær og en flot, stilren facadebeklædning i form af klikfals, der harmonerer smukt med omgivelserne. De store vinduespartier sikrer desuden en lys og indbydende atmosfære i bygningen. Indvendigt er der fokus på funktionalitet med en specialdesignet tribune og tilpassede sportsgulve, der skaber et rum med god plads til bevægelse og samvær. 

Vi vil gerne rette en stor tak til alle vores leverandører og samarbejdspartnere, der har bidraget til at gøre dette projekt muligt. Vi sætter stor pris på samarbejdet med LB Consult, AFRY ApS, IBF Beton Aarhus, Give Elementfabrik, DS Stålkonstruktion, Novoferm Danmark, Rationel Tagdækning, NorDan Vinduer, DS Stålprofil, Top Sport Danmark, MIKO Gulve, John Drejer, Slagballe Malerforretning og Jydsk Fugeteknik. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet på næste projekt. 

Kontakt os