Home-tex - 600 m2 KontorDomicil

Home-tex - 600 m2 KontorDomicil

Vi er stolte over at kunne meddele, at HOME-TEX har valgt HPH Totalbyg til at stå for opførelsen af deres nye kontordomicil i Ringsted. Tak for tilliden!

HOME-TEX er en dansk e-handelsvirksomhed, der siden 2011 har specialiseret sig inden for boligtekstiler og optimeret søvn. Med fokus på kvalitet, velvære og værdi leverer de hver dag boligtekstiler til kunder i Danmark, Sverige og Norge.

Deres brede produktsortiment inden for boligtekstiler opfylder ethvert behov. Med kompetente rådgivere og et skarpt udvalg af markedets bedste dyner, puder, madrasser og øvrige boligtekstiler sikrer de, at deres kunder altid får mest for pengene.

Det nye domicil bliver opført i en kombination af stålspær og betonelementer og vil være et moderne og indbydende arbejdsområde. Der vil være god plads til HOME-TEX' medarbejdere og deres besøgende på de to etager. Med et flot og lyst indgangsparti vil de nye omgivelser danne rammerne for deres fremtidige forretning.

Vi ser meget frem til at levere en god byggeoplevelse til HOME-TEX og til et godt samarbejde.

 

 

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os