Gemidan Viborg- 2.400 m2

Gemidan Viborg - 2.400 m2

Velkommen tilbage til Gemidan A/S!

HPH Totalbyg er glade for, at Gemidan endnu en gang har valgt os til deres næste byggeprojekt. I Viborg skal HPH Totalbyg opføre 2.400 m² til affaldssortering. Vi har tidligere bygget tre tilsvarende anlæg til Gemidan, så det er med stor glæde og stolthed, at vi går i gang med dette projekt.

Byggeriet vil bestå af stålspær og betonelementer og vil omfatte en isoleret produktionshal, bearbejdningshal samt kontor- og velfærdsfaciliteter.

Gemidan A/S er en entreprenør- og ingeniørvirksomhed, der er specialiseret i miljøteknik, genanvendelse, rådgivning og sparring om miljøet samt drifts- og pladsoptimeringer hos deres kunder.

Den tillid, som Gemidan viser os, er vi meget glade for, og vi ser frem til at levere endnu en god byggeoplevelse til dem.

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os