Sodemann Industrifjedre A/S

Sodemann Industrifjedre A/S - 1.400 m2 lagerhal

 

Vi er glade for at kunne byde Sodemann Industrifjedre A/S velkommen tilbage som kunde hos HPH Totalbyg!

Vi har netop sikret os en aftale med Sodemann om opførelsen af en ny lagerhal på 1.400 m2, som vil blive bygget i forlængelse af deres eksisterende faciliteter i Søften, som HPH Totalbyg opførte tilbage i 2017.

Den nye lagerhal bliver opført som en solid stålkonstruktion med en loftshøjde på 8 meter og vil omfatte 4 stk. ledhejseporte. Disse faciliteter vil give Sodemann Industrifjedre A/S de optimale rammer til at servicere deres kunder effektivt og sikre fremtidig vækst for deres virksomhed.

Dette byggeri er en perfekt match for vores ekspertise og vores byggeproces, og vi er ekstra glade for at have vundet denne opgave. Vi ser frem til at gå i gang med byggeriet og til at sikre en positiv og vellykket byggeoplevelse for vores kunde, Sodemann Fjedre A/S.

Sodemann Industrifjedre A/S er en førende aktør inden for fjederhandel og specialiserer sig i standardfjedre. Med rødder tilbage til 1989 har de kontinuerligt styrket deres position på det danske og udenlandske marked for standardfjedre. De producerer fjedre med den bedste certificerede tråd og følger strenge forskrifter for at garantere en konsistent høj kvalitet.

Vi siger tak for tilliden i dette spændende projekt.

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os