Odense Havn - 2000 m2 servicehal

Odense Havn - 2000 m2 servicehal

Vi er glade for at meddele, at HPH Totalbyg skal bygge en testhal til Odense Havn. 

Projektet, som vi vil udføre som totalentreprise, omfatter opførelsen af en hal med tilhørende servicebygning. Hallen, på 2.000 m2 og en højde på hele 30 meter, vil være udstyret med 2 demonterbare tage, der gør det muligt at løfte dem af og placere dem på plinte i nærheden af hallen, så det er muligt at krane store elementer ind i hallen.

Dertil kommer en servicebygning med en højde på 7,65 meter og et grundareal på 675 m2, som vil blive sammenbygget med hallen. Der vil desuden blive etableret et fundament på 20 x 15 meter til køleanlæg.

Odense Havn, grundlagt i 1803, strækker sig i dag over 8,5 mio. m2 og er en af Europas førende produktionshavne inden for havvind og offshore sektoren. Med over 100 virksomheder og 3.200 medarbejdere er havnen et knudepunkt for dansk vindindustri, og årligt håndteres over 3 mio. tons gods.

Den nye hal styrker Odense Havn som en vigtig aktør inden for offshore vind. Den vil muliggøre test af udstyr til denne industri, og med udvidelsen af faciliteterne kan havnen fortsat bidrage afgørende til Danmarks og Odenses rolle inden for havvind og offshore sektoren.

Vi ser meget frem til at gå i gang med dette spændende projekt til Odense Havn. 

Byggeriet skal stå færdig til april 2025.

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os