Soundwise-1.200 m2

Soundwise- 1.200 m2 Domicil

Hos HPH Totalbyg A/S er glade for at skulle bygge det nye domicil til Soundwise i Tilst.

Domicilet skal opføres som lavenergi BR20 konstruktion og vil dermed opfylde kravene til den maksimale energiramme i reglementet. Bygningen bliver opført med stålspær beklædt med stålplader, og kontordelen vil få en gavlvæg i beton med sort granitbeton, hvilket vil give et flot og råt visuelt udtryk.

Projektet omfatter også 1.477 m² belægning, hvor der vil blive lagt 8 cm Uni-Lock sten.

Hos Soundwise glæder man sig til at komme i gang med projektet: ”Det nye byggeri skal være med til at sikre de bedste rammer for vores udstyr og teknikere. Det er udgangspunktet for forsat at kunne tilbyde vores kunder dygtige og relevante løsninger”.

 

Om valget af entreprenør vægtes den lokale forankring og den lange erfaring HPH har: “Når vi har valgt at opfører nyt byggeri, er det vigtigt for os at opfylde lavenergirammen. Vi har valgt HPH Totalbyg A/S på grund af deres solide erfaring, kompetencer og forankring i Østjylland”.

 

Soundwise er et professionelt lyd- og lysfirma med base i Århus. De arbejder landsdækkende med udlejning, salg, afvikling og installation af lyd og lys, og imødekommer stort set alle forespørgsler inden for branchen.

 

Projektet forventes færdigt til foråret 2025, og vi ser frem til et godt samarbejde og til at levere en god byggeoplevelse.

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os