Gronsedt Technology - Koldhal

Gronsedt Technology- Koldhal

I HPH Totalbyg A/S er vi meget glade for at kunne byde Gronsedt Technology velkommen som ny kunde!

I Kalundborg skal vi opføre en ny koldhal til Gronsedt, der skal udvide deres eksisterende lagerfaciliteter for at imødekomme den vækst, virksomheden har oplevet, samt den høje service, som Gronsedt leverer til deres kunder over hele Nordeuropa.

Den nye hal vil have stålspær med en benhøjde på 4 meter, og ydervæggene vil blive beklædt med en sort trapezprofil stålplade, hvilket giver bygningen et flot finish og får den til at passe ind i de eksisterende omgivelser. Med 2 ledhejseporte, tagdækning med bølgecementplader og 16 klare ovenlys tagplader vil hallen også have fine adgangs- og lysfaciliteter.

Gronsedt Technology er en familieejet virksomhed med rødder i Danmark, der har de højeste kompetencer inden for produktion og udvikling af dele, komponenter, produkter og maskiner i aluminium eller rustfrit stål.

Fælles for deres produkter er et fokus på høj kvalitet kombineret med en omkostningsbevidst tilgang.

De tilbyder både masseproducerede produkter til bygge- og anlægsindustrien gennem GTBUILD og mindre serier samt tilpassede produkter til en bred vifte af industrier som luftfarts-, vindmølle-, fødevare- og kemisk industri gennem GTINDUSTRY.

Vi ser frem til et godt samarbejde og til at levere en god byggeoplevelse.

Byggeriet står klar til aflevering ved udgangen af sommeren 2024.

 

 

 

 

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os