Padel North - 1200 m2 Padelhal

Padel North - 1200 m2 Padelhal

Velkommen til Padel North, den seneste tilføjelse til HPH Totalbyg A/S' kundeportefølje.

 

I Kokkedal står vi klar til at opføre en flot 1.200 m2 stor padelhal i det nye byområde ved Donse Åpark ved Kokkedal. Dette område er i gang med at blive formet til en moderne og dynamisk bydel, og Padel North bliver et samlende element i denne udvikling.

Med 4 moderne padelbaner og tilhørende faciliteter samt et rekreativt område til padelentusiasterne vil Padel North blive et attraktivt samlingspunkt for både lokale og besøgende. ”Vi tror på, at en padelhal ikke kun er et sted for sport, men også et sted, der bidrager til at styrke fællesskabet og skabe liv i området

Den 1.059 m2 store padelhal vil have en god højde på 9,5 meter, understøttet af stålspær, og en tilhørende sidebygning på 170 m2. Ydervæggene vil være monteret med beton sandwich-elementer i bunden og Thermowood samt sinus stålplader i toppen, alt sammen med fokus på æstetik og integration i det omkringliggende miljø.

HPH Totalbyg A/S er totalentreprenør på projektet og forventer at aflevere den færdige hal ved udgangen af vinteren 2025.

Vi ser frem til at levere en byggeoplevelse til vores kunde, og vi er stolte af at være en del af denne spændende udvikling i Donse Åpark.

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os