HCH Gruppen Silkeborg - 6000 m2 lagerhal

HCH Gruppen Silkeborg - 6000 m2 lagerhal

HPH Totalbyg A/S er glade for at byde HCH Gruppen Silkeborg velkommen som en ny kunde.

Vi har netop sikret os en kontrakt om opførelsen af en ny lagerhal på 6.000 m2. Denne bygning vil blive opført i betonelementer og opdeles i tre separate haller, hver med en højde på 10 meter. Bygningen opføres som en forlængelse af HCH Gruppens eksisterende faciliteter på matriklen. Væggene i lageret afsluttes med rå betonflader, og skillevæggene opføres med sandwichelementer og gibsplader.

Med disse nye faciliteter vil HCH Gruppen være rustet til fremtiden og i stand til at fortsætte med at servicere deres kunder med samme høje niveau, som de altid har gjort.

HCH Gruppen A/S består af L. C. Lauritzen A/S, Solhjulet og HC Catering. De udgør i dag en moderne og samkoordineret engrosvirksomhed, der fungerer som totalleverandør til kantiner, catering-, bageri- og detailsektoren. Med et sortiment på over 8.000 varenumre tilbyder de en alsidig og bred palette af føde- og produktionsvarer inden for alt fra kolonialvarer, køl/frost, fastfood og emballage til tobak, spiritus, vin, øl, vand, nonfood, friske grøntsager og bageriprodukter. HCH Gruppen har som totalleverandør et omfattende samarbejde med fødevareindustrien både i ind- og udland samt en bred import fra hele verden.

Vi ser frem til at levere denne imponerende hal til HCH Gruppen inden udgangen af 2025, og levere en god byggeoplevelse til dem.

 

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os