Padel Damark - 1.200 m2 Padeltennishal

Padel Danmark 1.200 m2

Vi er glade for at byde Padel Danmark velkommen som vores nye kunde hos HPH Totalbyg A/S!

Vi har netop sikret os en spændende kontrakt, hvor vi skal opføre en topmoderne Padelhal på 1.200 m2 i Herlev. Forventningerne er høje, og vi sigter mod at have projektet klar til brug ved udgangen af efteråret 2024. Med byggetilladelsen allerede på plads er vi klar til at påbegynde arbejdet med vores sædvanlige entusiasme. 😊

Denne Padelhal er noget anderledes med de specielle krav til facaden mv., som Lokalplanen for området stiller, herunder en transparent facade ud mod adgangen til idrætsområdet. Med en frihøjde på 12 meter får hallen et unikt udseende, der skiller sig ud fra mange af de tidligere padel haller vi har bygget.

Padel Danmark i Herlev vil tilbyde sine spillere fire flotte padelbaner med højt til loftet og indbygget strålevarme, der sørger for en behagelig opvarmning af hallen. Faciliteterne vil være af høj kvalitet og byde alle velkommen til de nye lokaler.

Med denne nye hal udvider Padel Danmark deres eksisterende faciliteter og styrker deres tilbud til padelentusiasterne i området. Sammen med deres eksisterende padelbaner i Herlev og Marielyst vil den nye hal tilføje ekstra værdi og muligheder for spillerne.

Vi ser frem til samarbejdet og er opsatte på at sikre Padel Danmark en førsteklasses byggeoplevelse.

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os