Lokal Virksomhed - 5.600 m2

Pakkeri/produktions hal - 5.600 m2

I Hinnerup ved Aarhus skal HPH Totalbyg opføre en ny lagerhal til en lokal virksomhed, der oplever vækst og derfor har behov for større faciliteter. Den nye lagerbygning vil strække sig over imponerende 1.996 m2, mens pakkeri- og produktionsdelen vil være fordelt på to etager og udgøre i alt 3.613 m2.

Vi anvender betonelementer til ydervæggene, som vil have en glat mørk betonoverflade og præfabrikerede dækelementer til etagedækket, afsluttet med et betonslidlag. Bygningen vil inkludere 5 ledhejseporte, 2 læsseramper og store vinduespartier ved både indgangen og langs facaden.

Denne udvidelse af virksomhedens faciliteter er betydelig, og vi er stolte over at bidrage til at gøre deres vision til virkelighed.

Vi ser frem til et godt samarbejde og til at sikre en god byggeoplevelse for vores kunde.

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os