Nordic Crane - 1150 m2 Domicil

Domicil

Tak for tilliden. HPH Totalbyg A/S er glade for at meddele, at vi skal opføre et nyt domicil med tilhørende garage, kontor og velfærdsfaciliteter til Nordic Crane A/S i Taastrup.

Domicilet vil bestå af en rummelig garage på ca. 870 m2 i stueplan og et kontor samt velfærdsfaciliteter på første sal med en  størrelse på ca. 280 m2. Bygningen vil blive opført som en stålståkonstruktion med præfabrikerede stålspær med en højde på 745 cm. Facaden vil være beklædt med Sinus stålplader, mens indgangen vil være prydet med en elegant træbeklædning, der tilfører bygningen et arkitektonisk eksklusivt udtryk. Der vil desuden blive monteret 4 stk. ledhejseporte med el-hejs samt flere ovenlys.

På grund af jordforholdene på pladsen har vi udviklet en innovativ løsning, hvor fundamentet vil bestå af en kombination af pæle og direkte fundering, hvilket sikrer den nødvendige stabilitet for byggeriet.

Projektet inkluderer også anlæggelse af 4.670 m2 belægning i 8 cm uni-lock sten.

Nordic Crane A/S er et veletableret team af kraneksperter med fokus på at levere branchens bedste løsninger. Med deres mange års erfaring inden for udlejning af mobilkraner, lastbilkraner og andet udstyr tilbyder de en bred vifte af services, herunder teknisk rådgivning og assistance med dokumentation og tilladelser.

Vi sætter stor pris på tilliden fra Nordic Crane A/S og ser frem til at levere en positiv byggeoplevelse til dem.

Domicilet forventes færdiggjort i sommeren 2025.

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os