Lito-tryk -2500 m2 Domicil

Lito-tryk -2500 m2 Domicil

HPH Totalbyg A/S har indgået aftale med LITO-TRYK ApS om opførelse af i alt ca. 2500 m2 nyt domicil i Randers, bestående af kontor i to plan og med en nyt stor produktionshal.

LITO-TRYK ApS er en full-service grafisk virksomhed, som er specialister i trykning af etiketter, både vådlims og selvklæbende etiketter. LITO-TRYK ApS leverer til en bred vifte af slutkunder, i både Skandinavien, Færøerne, Tyskland og Holland.

Byggeriet opføres både i betonelementer samt stålpaneler

Byggeriet forventes færdig til sommeren 2023

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os