Donation til Den Danske Ukraine Komité

Donation til Den Danske Ukraine Komité

HPH Totalbyg støtter Ukraine med 100.000 kr.

Hvad kan vi gøre for at hjælpe Ukraine? Hos HPH Totalbyg har vi valgt at donere penge til Den Danske Ukraine Komité, der er stiftet med det formål at bidrage økonomisk til Ukraines militære forsvar. Vi håber, at vi på denne måde kan være med til at støtte det ukrainske folk i kampen for den frihed og fred, vi alle burde have krav på.

Mange har allerede sendt hjælp og støtte til de ukrainske børn og voksne, som er hårdt ramt af krigen. Men Ukraine har også brug for økonomiske midler til at kunne forsvare sig selv og bekæmpe uretten. Ved at donere via Den Danske Ukraine Komité, bidrager man til indkøb af nødvendige ressourcer til forsvaret af ukrainsk selvstændighed.

Læs mere om formålet på deres hjemmeside: https://dendanskeukrainekomite.dk

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os