Ny konstruktions-ingeniør

Ny konstruktions-ingeniør

Vi er glade for at byde Allan Wickstrøm velkommen til HPH Totalbyg A/S. Allan, med sin baggrund som konstruktionsingeniør og erfaring som chefingeniør ved Give Elementfabrik, tilfører vores team en betydelig ekspertise.

Allan blev uddannet som Konstruktionsingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Horsens i 2002 og har siden arbejdet i forskellige stillinger inden for branchen. Vi er glade for at have ham ombord som Senior Konstruktionsingeniør, og hans tiltrædelse markerer et vigtigt skridt mod styrkelsen af vores organisation, da vi etablerer vores egen ingeniørafdeling.

Denne udvidelse af vores team betyder, at HPH Totalbyg nu har de nødvendige ressourcer til at håndtere mange opgaver internt. I samarbejde med de velrenommerede ingeniørvirksomheder, som HPH Totalbyg allerede samarbejder med, står vi endnu stærkere over for kommende udfordringer.

Et varmt velkommen til Allan Wickstrøm fra alle dine nye kollegaer i HPH Totalbyg A/S. Vi ser frem til et givtigt samarbejde og glæder os til at drage fordel af dine kompetencer og erfaring.

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os