Letzgo Padel afleveret 6 uger før leveringsfrist

Letzgo Padel afleveret 6 uger før leveringsfrist

Vi er glade for at dele en glædelig nyhed denne uge! Vores hold har netop afleveret en superflot 1.250  m2 stor padelhal til vores kunde LezGo Padel i Låsby - hele 6 uger før den aftalte leveringsfrist. 

 De 4 spritnye baner står nu klar til at byde de første entusiastiske spillere velkommen. Det er en fornøjelse at se de nye flotte omgivelser, som LezGo Padel har skabt, og vi er sikre på, at hallen vil blive et hit blandt padelentusiaster. 

 Resultatet af det fælles samarbejde med vores underentreprenører er fantastisk, og hallen, opført med stålspær, skaber de perfekte rammer for padelaktiviteter. Banerne er af bedste kvalitet, gulvet er et superflot New Yorker-gulv, og faciliteter som mødelokaler og med mulighed for at socialisere i den hyggelige lounge fuldender oplevelsen. 

 Vi er naturligvis stolte over at kunne aflevere byggeriet til en tilfreds bygherre hele 6 uger før planlagt. Et ekstra skulderklap i vores fælles succes. Samarbejdet med bygherre og vores samarbejdspartnere har været en sand fornøjelse. Vi ønsker at takke LezGo Padel for tilliden og ser frem til mange fyldte baner og aktivitet i deres nye padelhal. 

 En særlig tak til vores samarbejdspartnere, der har været med os på hele rejsen: @H&M Gulve, @DS Stål, @Areco @Nordan Vinduer, @Safco @Lindab @Unilite @CC Malerfirma, @Rytter Murer og fliser, og @Omega El-teknik. Uden jeres dedikation og professionelle bidrag ville dette ikke have været muligt. Tillykke med jeres byggeri, og tak for det fremragende samarbejde! 

 

KONTAKT HPH TOTALBYG A/S I DAG

Vil du have en professionel samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi udfører byggeprojekter i hele landet, og med os som byggeansvarlig får du kort byggetid med en fast pris, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Vi bygger hvert år 40-50 haller af alle typer, så vi har nok bygget noget, der ligner dit projekt, og kan give dig gode råd om løsningen.

Få svar på dine spørgsmål eller få et uforpligtende pristilbud og et skitseforslag på din opgave. Ring på tlf.: 96 87 35 60 hvis du er interesseret i skitseforslag, overslag eller et tilbud.

Kontakt os